0599 610550 Email: info@tandra.nl

SCIOS inspecties

In verzekeringspolissen wordt tegenwoordig, als voorwaarde, steeds vaker verwezen naar een goedgekeurde E-installatie volgens de laatste inspectienormen. Een goedgekeurde installatie met wettelijke inspectie en kwaliteit standaarden voorkomt brand en als gevolg rechtspraak ten nadele van uw organisatie.

Tandra TekenService is door Bureau Veritas gecertificeerd voor het uitvoeren van inspecties volgens SCIOS scope 8 en scope 10. Als u het certificaat in wilt zien kunt u hier klikken.

SCIOS is opgericht als stichting die de kwaliteitssystemen voor het controleren van stookinstallaties beheert. Dat wil zeggen dat de inhoud en uitvoering van deze inspecties voldoen aan de door de overheid gestelde eisen in het omgevingsbesluit. De stichting SCIOS beheert en ontwikkelt een kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en van inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.scios.nl/over-scios

Voor meer informatie over de SCIOS scope 8 inspectie kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over de SCIOS scope 10 inspectie kunt u hier klikken.

Print Friendly, PDF & Email