0599 610550 Email: info@tandra.nl

Inspecties en keuringen

Tandra heeft inspecteurs in dienst die diverse inspecties en keuringen mogen uitvoeren.

NEN 1010 keuringen

Onze inspecteurs mogen NEN 1010 keuringen uitvoeren. De NEN 1010 keuring is er voor nieuwe elektrische installaties. De opleverinspectie door Tandra is onafhankelijk en waarborgt de wettelijk vastgelegde veiligheid bij projecten.

Voor meer informatie over de NEN 1010 keuring kunt u hier klikken.

SCIOS scope 8, 10 en 12 inspecties

In verzekeringspolissen wordt tegenwoordig, als voorwaarde, steeds vaker verwezen naar een goedgekeurde E-installatie volgens de laatste inspectienormen. Een goedgekeurde installatie met wettelijke inspectie en kwaliteit standaarden voorkomt brand en als gevolg rechtspraak ten nadele van uw organisatie.

Tandra TekenService is door Bureau Veritas gecertificeerd voor het uitvoeren van inspecties volgens SCIOS scope 8 en scope 10. Als u het certificaat in wilt zien kunt u hier klikken.

SCIOS is opgericht als stichting die de kwaliteitssystemen voor het controleren van stookinstallaties beheert. Dat wil zeggen dat de inhoud en uitvoering van deze inspecties voldoen aan de door de overheid gestelde eisen in het omgevingsbesluit. De stichting SCIOS beheert en ontwikkelt een kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en van inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.scios.nl/over-scios.

Voor meer informatie over de SCIOS scope 8 inspectie kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over de SCIOS scope 10 inspectie kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over de SCIOS scope 12 inspectie kunt u hier klikken.

Keuring elektrische arbeidsmiddelen en lasapparaten

U wilt dat er binnen uw organisatie wordt gewerkt met veilig gereedschap. Een periodieke keuring van de elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140 en lasapparaten volgens de NEN-EN-IEC 60974-4 geeft u inzicht hierin. Deze keuring is geschikt voor handgereedschap. In een risico-inventarisatie wordt direct bepaald hoe vaak een herinspectie nodig is. Veilig gereedschap is immers een Arboverplichting.

Voor meer informatie over de keuring elektrische arbeidsmiddelen en lasapparaten kunt u hier klikken.

Print Friendly, PDF & Email