0599 610550 Email: info@tandra.nl

SCIOS scope 8 (NEN 3140) inspectie

Inspectie elektrische installaties


Scope 8 is gebaseerd op de NEN 3140 norm en voldoet daarmee aan de regelgeving voor de arbeidsomstandighedenwet. De inspectie wordt uitgevoerd conform de normen NEN 3140, NEN 1010 en technisch document 12: Inspecties van elektrische installaties. Deze inspectie wordt ook wel een NEN 3140 inspectie genoemd.

Het doel van de inspectie/keuring is te bepalen of een elektrische installatie voldoet aan de technische voorschriften en veiligheidsvoorschriften, zoals omschreven in de van toepassing zijnde normen.

Bij een SCIOS scope 8 inspectie ligt het accent meer op de veiligheid van de elektrische installatie voor gebruikers, gasten, bewoners, leerlingen, werknemers etc. De inspectie is dé methode om als werkgever, verhuurder, schoolbestuur etc. te voldoen aan de (ARBO)wetgeving.

Om als werkgever, verhuurder, schoolbestuur etc. te voldoen aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij én de ARBO wetgeving kan Tandra de SCIOS scope 8 en scope 10 inspecties ook combineren en gelijktijdig uitvoeren. Omdat beide inspectiemethoden elkaar gedeeltelijk overlappen kunnen wij dit aanzienlijk voordeliger aanbieden dan wanneer de inspecties elk afzonderlijk worden uitgevoerd.

Als u onderstaand formulier invult kunnen wij u een offerte en inspectieplan op maat toesturen. Wenst u een offerte voor een gecombineerde inspectie, dan kunt u dit bij opmerkingen aangeven.
  woonfunctiebijeenkomstfunctiecelfunctiegezondheidszorgfunctieindustriefunctiekantoorfunctielogiesfunctieonderwijsfunctiesportfunctiewinkelfunctieoverige gebruiksfunctiebouwwerk geen gebouw zijnde


  Niet bekend25 A35 A40 A3 * 25 A3 * 35 A3 * 63 A3 * 80 A3 * 125 A

  Heeft u aanvullende informatie over de aansluiting, dan kunt u dit hieronder aangeven.
  geen1 jaar2 jaar3 jaar4 jaar5 jaar6 jaar7 jaar8 jaar


  1 jaar2 jaar3 jaar4 jaar5 jaar6 jaar7 jaar8 jaar

  Print Friendly, PDF & Email